Politică Prima pagina

Ponta ATACĂ VIRULENT actualul Guvern: „Suntem minţiţi “cu televizorul” ca în anii 90! Suntem bombardați cu poveşti despre măriri de salarii şi pensii care “se vor face” dacă oamenii îi votează tot pe cei care sunt azi la Putere!”

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta a criticat actualul Guvern pe pagina personală de facebook, spunând că „suntem mintiti “cu televizorul” ca in anii 90!”. Liderul Pro România atrage atentia asupra scumpirilor absurde la alimente, carburanti si utilitati, provocându-si cititorii dar si opinia publică să compare aceste majorări cu preturile din 2015.

„In fiecare zi suntem bombardati la “televizoarele” Guvernului cu povesti despre mariri de salarii si pensii – care “se vor face” daca oamenii ii voteaza tot pe cei care sunt azi la Putere!

Nu suntem lasati insa sa auzim despre cresterile absurde ale preturilor la alimente , la carburant si la factura utilitatilor ! Va rog sa scrieti pe acest cont cat plateati in 2015 pe paine si alimente de baza, cat era un plin de benzina sau motorina, cat era factura lunara la energie electrica, gaze, si caldura! Ca sa vedeti de ce suntem mintiti “cu televizorul” ca in anii 90!

ProRomania propune in Master Planul pt economia si finantele Romaniei sa ne concentram pe masuri care sa descurajeze inflatia si cresterea preturilor! Stabiltatea si predictibiliatea sunt mai importante pentru oameni decat promisiunile populiste facute de niste lideri politici incompetenti si ticalosi!”, scrie Ponta.

Lasa un comentariu