Politică Prima pagina

Ponta avertizează: „Ne ducem spre dezastru cu veselie. Toate minciunile și gogoșile Olguței cu salarii și pensii se vor termina”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul Pro România, Victor Ponta, a atras atenția printr-o intervenție telefonică la un post tv, că „ne ducem spre dezastru cu veselie”. Potrivit datelor oficiale ale Comisiei Europene, mai sublinia Ponta, „suntem țara care cheltuie cei mai mulți bani pe care nu-i are”.

”Pe mine nu mă interesează ce face PSD și pe cine mai dă afară Dragnea. Mă interesează că am primit o rezoluție de la Parlamentul European referitoare la statul de drept. Azi, Comisia Europeană ne-a trimis o atenționare oficială că suntem țara cu cel mai mare deficit bugetar și țara cu cel mai mare dezechilibru economic. De asemenea, suntem țara care cheltuie cei mai mulți bani pe care nu-i are.

Toate minciunile și gogoșile Olguței cu salarii și pensii se vor termina. Nu vorbește nimeni despre asta, dar vorbim despre Drăghici și alte genii. Nu vorbim că suntem în pericol de a intra în criză înainte de preluarea președinției Consiliului UE. Ne ducem spre dezastru cu veselie și știri despre Drăghici.

Legea Salarizării e o catastrofă legislativă. După N Ordonanțe de Urgență nu se poate aplica și oricum ne-a dus în dezechilibru uriaș. Legea Pensiilor e așa de bună că Olguța a plecat de la Ministerul Muncii și nu o mai susține în Parlament.

În Legea Pensiilor scrie de 140 miliarde lei pentru pensii în 2021. Orice om, nici nu trebuie să știe economie, își dă seama că România nu va avea 140 de miliarde de lei. 140 de miliarde căzute din cer sau de unde?”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Lasa un comentariu