Politică Prima pagina

Ponta dezvăluie „ideologia” lui Dragnea: „Eu cred că lui Liviu Dragnea nu-i mai pasă de amnistie. El a spus: eu mi-am rezolvat problema”

Publicat de Grigore Bogdan
Președintele PRO România, Victor Ponta, a declarat la un post tv, că pe Liviu Dragnea nu-l mai interesează dacă Guvernul României dă sau nu OUG-ul privind amnistia, fiindcă el și-a „rezolvat problema”.

„Eu cred că lui Liviu Dragnea nu-i mai pasă de amnistie. Îl cunosc  foarte bine. Este convins că nu-i va lua nimeni România din mâini.  Nu cred că lui Liviu Dragnea dă amnistia. El a spus: eu mi-am rezolvat problema. Ați văzut completul acela de cinci? N-am auzit niciodată ca CSM-ul să desemneze un complet de judecată. Nu există în lege așa ceva. Nu există nicăieri! PSD speră să le rezolve și lor problema. N-au altă soluție”, a comentat președintele PRO România, Victor Ponta, în direct la emisiunea moderată de Denise Rifai, la Realitatea TV.

„România are acum o ideologie. În acest moment noi avem filosofia care a fost aplicată într-o singură țară din lume și anume Venezuela.  Liderul de acolo a zis: naționalizăm, dăm afară americani, capitaliștii, băncile. Cred că pe domnul Dragnea ideea că dă faliment nu-l deranjează deloc și îl interesează să-și rezolve – citez – ‘problema’. Poate și lui Darius Vâlcov și alții. După care ce le mai puteți face?”, a conchis Victor Ponta.

Lasa un comentariu