Politică Prima pagina

Ponta face praf PSD-ul, precizând că doar Pro România este singurul partid de centru-stânga

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta, liderul Pro România, a criticat din nou PSD-ul, anunţând că partidul său a rămas singurul care mai reprezintă social-democraţia in politica românească.

”Practic, suntem singuri care vor reprezenta cu adevărat, în zona de centru-stânga, alegătorii social democraţi, pentru că e clar că Dăncilă i-a trădat”, a spus, luni, Ponta, conform news.ro.

”Am înţeles că baronii speră ca în felul acesta să îşi păstreze oamenii în funcţii să nu îi dea PNL-ul afară. Noi, cei de la PRO România, nu avem nicio oameni care să fie daţi afară, pur şi simplu o să cerem oameni profesionişti şi măsuri urgente pentru că vine bugetul şi bugetul este o chestiune extrem extrem… E mare nevoie de profesionalism”, a mai spus Ponta.

În plus, Ponta a atacat din nou conducerea PSD şi pe Viorica Dăncilă: ”Ce este acum în conducerea PSD nu are nicio legătură cu PSD. În conducerea PSD, când am intrat eu în 2001, erau oameni deştepţi. Auma, pe toţi dacă-i strângeţi de acolo, nu strângeţi 10 neuroni. În al doilea rând erau oameni interesaţi de social democraţie, nu de broşe de mii de euro şi de baroni şi de sute de mii de euro cash plimbaţi pe aici. Mie mi se pare că se sinucid şi vor să distrugă PSD. Asta vor să facă”.

Liderul Pro România a completat afirmând că ”e o debandadă şi un haos…”.

Lasa un comentariu