Politică Prima pagina

Ponta a făcut anunțul cel mare. CONDIȚIA ESENȚIALĂ pe care i-o pune lui Iohannis să dărâme Guvernul Dăncilă

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a anunțat care este condiția pentru ca partidul șău să voteze moțiunea de cenzură anunțată de liberali împotriva guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Oricum există o înţelegere între domnul Dragnea şi UDMR, deci din punct de vedere al cifrelor nu are cum să treacă. Singura variantă în care vom susţine o moţiune este aceea în care şi o parte din PSD o susţine şi dacă avem angajament al preşedintelui Iohannis că va nominaliza o persoană competentă, inteligentă, educată, şi un guvern competent care să fie sprijinit de PSD-ALDE.

Altfel, să o schimbăm pe doamna Dăncilă cu domnul Orban? Nu. Nu voi vota niciodată acest lucru”, a precizat Ponta, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, conform agerpres.ro.

El a arătat că Pro România a reuşit să adune numărul de parlamentari pentru a avea un grup în Parlament.

“Am vrut să avem numărul necesar pentru grup şi avem numărul necesar, 11. În al doilea rând, mi-aş dori cel mai mult ca cei din PSD să rămână în PSD şi de acolo să facă o mişcare, că altfel degeaba vin la mine încă patru, cinci, şapte, nouă, că nu putem să aducem acel guvern competent de care avem nevoie până la anul. Mi-aş dori să aibă curajul necesar ca în cadrul PSD să spună ceea ce oricum gândesc toţi, şi anume că se fac de râs cu nivelul intelectual şi educaţional al celor actuali, şi că vor ca PSD să rămână la guvernare, ceea ce mi se pare absolut în regulă, dar totuşi cu o echipă la nivelul echipei lui Năstase sau a lui Ponta”, a mai spus fostul premier.

CITEȘTE ȘI:

Ponta DENUNȚĂ o ÎNȚELEGERE SUBTERANĂ între Băsescu și Dragnea. Detalii INCENDIARE

Lasa un comentariu