Politică Prima pagina

Ponta îi reamintește lui Dragnea că a promis construcţia a opt spitale regionale până în 2020: „A plusat ca la poker. Din 8 spitale regionale promise se vor face ZERO”

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta a analizat anunțul ministrului Sănătății, Sorina Pintea, care a declarat ca nici măcar în 2024 spitalele regionale nu vor fi gata.  In opinia liderului Pro România, aceasta este o dovadă clară că Liviu Dragnea a mințit în 2016, cand a promis constructia a opt spitale regionale pana in 2020.

”Din pacate a trecut 1 Aprilie – si am ramas cu Guvernul Dragnea- Dancila!

In anul 2015 am semnat la Bucuresti , alaturi de Comisarul European Corina Cretu , Acordul de Parteneriat care includea constructia din fonduri europene nerambursabile si fonduri bugetare a celor 3 spitale regionale!

In Campania din 2016 Liviu Dragnea a plusat ca la poker- “Ponta a zis 3 – eu o sa fac 8 pana in 2020”

Din 8 spitale regionale promise se vor face ZERO / din cei 300 de milioane de euro alocati de Corina Cretu din fonduri europene – se vor lua ZERO !

Craiova NU are un spital regional – are nunti de partid / Iasiul NU are spital regional – are scandal de partid / Clujul NU are spital regional – are minciuni de partid!”, scrie Victor Ponta.

Lasa un comentariu