Politică Prima pagina

Ponta ÎL ATACĂ fără milă pe liderul PSD și pune degetul pe rană în dosarul Tel Drum: „Dragnea ori te cumpără, ori te elimină. Toată lumea din PSD și din afară știe foarte clar că Dragnea e Tel Drum”

Publicat de Grigore Bogdan
Victor Ponta a reactionat pe fondul CEx PSD, subliniind că scandalul din PSD afectează viața tuturor românilor, din moment ce partidul este la guvernare. Fostul psd-ist il ataca fara menajamente pe actualul lider, Liviu Dragnea, spunand ca ceea ce traieste astazi acest partid „e un măcel”, iar in ceea ce priveste dosarul Tel Drum, concluzioneaza ca, „toată lumea din PSD și din afară știe foarte clar că Dragnea e Tel Drum”.

„Nu am văzut niciodată așa ceva. Am intrat în partidul lui Adrian Năstase, am fost în partidul condus de Geoană, am condus și eu. Partidul are mult păcate, dar a fost un partid puternic care a guvernat bine România. Ce se întâmplă acum la PSD seamănă cu Convenția Democratică din anii 90. E un măcel”, a spus Victor Ponta la Digi24.

„Spre deosebire de foștii președinți, mă includ, care aveau o anumită vizune, aveam aliați politici, Dragnea ori te cumpără, ori te elimină. A făcut lucrul ăsta cu mine, cu Grindeanu, mulți alți oameni din PSD pe care nu a putut să îi cumpere. Acum a venit rândul lui Țuțuianu. Lecția ar trebui să fie clară pentru cei care tac și cred că se pot înțeleg cu Dragnea. La Dragnea, ori primești mită din banii partidului… eu vorbesc de faptul că nu există o solidaritate în jurul unor idei. Acolo ori faci ca Dragnea, ori ești dată afară”, a mai spus Ponta.

„Toată lumea din PSD și din afară știe foarte clar că Dragnea e Tel Drum. Nu am putut să obținem documente că Dragnea a avut protecție. Dacă există proble pentru ceea ce noi toți știm că e adevărat. A făcut un circuit prin care banii publici se duceau la primari, președinți de CJ, s-a întâmplat sub toate guvernările. S-a făcut o caractiță de sute de milioane. E un caz de crimă organizată și corupție. Sper ca în acea valiză să fie ce ne-a lipsit tutror. Să trecem la ceva ce se poate proba”, a spus el.

Lasa un comentariu