Politică Prima pagina

Ponta, ironii la adresa liderului USR Barna: „Azi Dan Barna Viteazul a capitulat – votează Guvernul chiar dacă Ludovic Orban a semnat cu UDMR și ALDE”

Publicat de Grigore Bogdan
Liderul Pro Romania a lansat un tir de ironii la adresa liderului USR, Barna, referindu-se la “santajul” de ieri de la Camera Deputatilor, respectiv de a nu vota Guvernul PNL, ceea ce a starnit, incheie Ponta, rasetele tuturor.

”Dan Barna lupta cu Dacian Ciolos pentru pozitia de “tigru de carton” ! Ieri scosese pistolul cu apa la Camera Deputatilor si ii ameninta pe PNL ca nu le voteaza Guvernul daca nu trec niste legi – care normal ca nu au trecut! In 24 de ore s-a razgandit si face invers decat a spus! Cacealmaua s-a rasuflat!
Cand spun ca Barna a devenit “politician de Dambovita “ nu ma refer la talentul de a face bani multi din contracte cu Guvernul si din fonduri europene pentru proiecte fantoma / nici la faptul ca isi aranjeaza voturile in propriul partid “defectand” sistemul electronic / nici la faptul ca primeste linistit in fiecare luna milioane de lei de la Buget ca subventie pentru Partid / nici la faptul ca lipseste de la voturile de la Camera Deputatilor dar se lauda cu rezultatul pe Facebook !

Ma refer la “santajul cu pistolul cu apa” pe care l-a facut ieri la Camera Deputatilor!

Striga tare Dl Barna ca nu voteaza Guvernul PNL – ca nu au fost trecute pe Ordinea de zi niste proiecte de legi (care oricum erau la comisii) – si ca nu exista majoritate/ am ras toti de el stiind ca totul este gargara – si l-am lasat fara proiecte doar ca sa demonstram acest lucru!

“Razboiul cu pistolul cu apa” a tinut 24 de ore / azi Dan Barna Viteazul a capitulat – voteaza Guvernul chiar daca Ludovic Orban a semnat cu UDMR si ALDE ca nici vorba de ordonanta cu alegerea primarilor in doua tururi / si oricum azi s-a respins si legea lor cu desfiintarea Sectiei Speciale!

Problema cu acesti “tigri de carton” Dan si Dacian este ca “mananca” foarte multi bani – romanesti si europeni! In rest sunt pasnici!”, a scris Ponta.

Lasa un comentariu