Prima pagina Societate

Potrivit ANM, vremea va fi extrem de rece în perioada 16-18 noiembrie. În weekend sunt posibile ninsori în București

Publicat de Grigore Bogdan
Potrivit Elenei Mateescu, director ANM, vremea va fi extrem de rece în următoarele zile, comparativ cu data din calendar. Vremea va deveni rece în toată ţara, chiar deosebit de rece în estul şi sud-estul teritoriului, unde şi vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopţilor şi al dimineţilor în majoritatea regiunilor, informează Antena3.

În zonele montane va ninge şi vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada. În regiunile estice, sudice și centrale se vor semnala precipitații slabe, dar sub formă de ninsoare sau lapoviță, mai ales în cursul zilei de vineri, 16 noiembrie și al nopții de vineri spre sâmbătă (16/17 noiembrie), potrivit ANM.

Duminică, 18 noiembrie, în București vor fi -2 grade. Lapovița și ninsoarea sunt așteptate în această perioada inclusiv în Capitală.

„Ne așteptăm la precipitații sub formă de lapoviță, chiar la fulguieli”, a precizat Elena Mateescu.

Potrivit ANM, până la ora 16 este cod galben de vânt în judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, iar până la ora 15 aceeaşi avertizare este şi în judeţele Suceava şi Neamţ, mai ales în zonele înalte.

sursa foto: https://stiri.acasa.ro

Lasa un comentariu