Politică Prima pagina

Premierul a dat cărţile pe faţă: detalii PICANTE din viaţa Vioricăi Dăncilă. În ce stă încălţată atunci când se află la guvern

Publicat de Andrei P

Viorica Dăncilă a vorbit şi despre aspecte din viaţa personală. Premierul a spus la ce oră se treyeşte, ce sporturi practică şi în ce stă încălţată atunci când se află la Guvern.

”Îmi place să joc tenis de masă, să înot. Îmi place să fac sport. Mă trezesc la 5 jumătate 6. Uneori uit să mănânc, îmi aduc aminte seara că nu am mâncat. Pregătesc cafeaua la ibric. Îmi plac fructele, dar nu mereu mănânc. Mănânc multe dulciuri. Nu țin dietă. Aranjatul părului îmi ia 10 minute. În 45 de minute sunt gata. Hainele mi le pregătesc cu o săptămână înainte. La Guvern nu stau în pantofi cu toc, stau în opincuțe.”, a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă a vorbit şi despre “scandalul imunoglobina”. ”A greşi e omeneşte sau numai cine nu munceşte nu greşeşte. În fiecare zi e o zi foarte plină, sunt multe presiuni. Din dorinţa de a explica cât mai multe poate am făcut acea greşeală. Sunt foarte puţini oamenii care nu au greşit niciodată. Nu ştiu dacă aşa era pe foaie. Poate, sub presiunea de a spune cât mai multe, am spus aceste cuvinte. Poate o să mai greșesc. Dar, trebuie privit în spatele acestor cuvinte. Mi-am dat seama imediat după terminarea ședinței de Guvern mi-am dat seama că am greșit. Trebuia să fiu mult mai atentă. Am fost supărată pe mine. Accept critica. Să nu uităm că nu sunt prima care a făcut această greşeală. Această greşeală a fost făcută şi de ministrul Sănătăţii din 2016. (…) M-am gândit că a greşi este omeneşte. Nu sunt dependentă de textul scris, uneori cred că e bine să vorbesc liber. Am textul scris pentru a nu omite ce am de scris. Eu prefer să îmi expun ideile în mod liber.”, a declarat Viorica Dăncilă.

CITEŞTE ŞI:

Liviu Dragnea şi-a GĂSIT NAŞUL? Anunţul de ULTIMĂ ORĂ făcut de Viorica Dăncilă

Lasa un comentariu