Prima pagina

Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu: „După 3 ani de la Colectiv, nu avem niciun proces început, avem judecători care calcă în picioare memoria copiilor noștri, niște procurori care și-au bătut joc”

Publicat de Grigore Bogdan
Președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu, a declarat că este neîncrezător cu privire la procesul aflat pe rolul Tribunalului, menționând că dupa 3 ani „nu avem nicio lege pentru autorizații”, iar judecătorii desemnați „calcă în picioare memoria copiilor noștri”.

„Sunt 3 ani de la Colectiv și nu avem nicio lege pentru autorizații. Nu avem nicio politică pentru a autoriza construcțiile, se construiește haotic, fiecare face ce vrea. Cu o simplă șpagă poți construi orice, oriunde. După 3 ani de la Colectiv, nu avem niciun proces început, avem judecători care calcă în picioare memoria copiilor noștri, niște procurori care și-au bătut joc. Pe 22 octombrie e următorul termen dat în speranța că un judecător va accepta să preia dosarul. Vom intra în 2019 făra ca dosarul Colectiv să intre într-un proces normal. Cum vrem să răspundă oamenii din primării când judecătorii și procurorii nu își fac treaba? Nimănui nu îi e frică de nimic, sunt foarte neîncezător. Uitați-vă ce nebunie e în justiție. Avem un partid care a câștigat puterea totală în țara asta, puteam face ce legi doream, dar să fie constructive, nu să ne învârtim în jurul unor legi care să scape infractorii”, a declarat Eugen Iancu, președintele Asociației Colectiv, la Digi24.

sursa foto: https://m.realitatea.net

Lasa un comentariu