Justitie Prima pagina

Prima REACŢIE a lui Liviu Dragnea după înregistrările cu procurorii DNA. Şeful PSD vorbeşte despre STAT PARALEL şi MAFIE

Publicat de Andrei P

Liviu Dragnea a avut o primă reacţie cu privire la scandalul momentului. Şeful PSD vorbeşte din nou despre existenţa “statului paralel” pe care îl compară cu o adevărată mafie.

De asemenea, şeful PSD a precizat că pe Mihaela Iorga nu a cunoscut-o niciodată, iar prima dată când a văzut-o a fost aseară, la televizor. ”Dacă sunt adevărate, sunt elemente penale serioase. Pe doamna Iorga aseară am văzut-o prima dată, nu am cunoscut-o, se pare că are o oarecare credibilitate. S-a vorbit și despre amenințări din partea unei doamne de la Inspecția Judiciară, care a pronunțat un cuvânt: nu te pune cu sistemul.

Încep să apară lucruri legate de acest sistem, acest stat paralel, această mafie. Solicitarea să se grăbească în dosarul unui om politic, asta este o imixtiune nelegală. Lumea se întreabă, sunt sigurele cazuri? Am o bănuială despre cine e vorba, cred că era vorba de nominalizarea de după moțiunea împotriva lui Sorin Grindeanu. Mi s-a părut foarte grav și motivul pentru care nu trebuia să ajungă premier acela. Ne-a arătat o atitudine față de o doamnă respectabilă, președinta UNJR, o doamnă foarte echilibrată” a atacat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă Dana Gîrbovan a fost vreodată o soluție pentru ministerul Justiției, președintele PSD a confirmat că au existat discuții în acest sens.

Vă pot spune însă că după ce și-a dat demisia domnul Iordache, am avut o soluție cu domnul Grindeanu, l-am rugat să caute soluții, mi-a zis că a avut o discuție cu doamna Gîrbovan, care a declinat propunerea, nedorind să iasă din magistratură”, a mai spus Liviu Dragnea.

CITEŞTE ŞI:

INCREDIBIL Dragnea se implică și la FRF. Pe cine ar susține pentru conducerea acestui for

Lasa un comentariu