Prima pagina Vocea Bucurestiului

Primăria Capitalei a demarat Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare. 4.193 de persoane vor beneficia de eco-vouchere

firea
Publicat de Grigore Bogdan
Primăria Capitalei a demarat Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureştean. Astfel, 4.193 de beneficiari de eco-vouchere sunt acceptaţi în cadrul Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, iar de vineri încep înscrierile unităţilor comerciale interesate să participe la acest program.

Potrivit unui comunicat al Municipalităţii, lista a fost publicată pe site-ul instituţiei www.pmb.ro, la secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat”.

„Lista celor 4.193 de beneficiari de eco-vouchere cuprinde, pentru fiecare persoană în parte, numărul poziţiei în lista celor 5.000 de proprietari acceptaţi în program, codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui sau denumirea persoanei juridice, precum şi data şi ora înregistrării, cu menţiunea că aceste informaţii sunt redactate fără diacritice”, se arată în comunicat.

Lasa un comentariu