Politică Prima pagina

Primarul Negoiţă, despre alegerea lui Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului: „Cât de slabi să fie cei din opoziţie de au fost bătuţi de doamna Viorica Vasilica?”

Publicat de Grigore Bogdan
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, suspendat de catre PSD, a analizat alegerea lui Melescanu ca sef al Senatului, precizand ca este o victorie a premierului Dancila, „o persoană slabă şi fără acele calităţi care să o recomande”, in fata unei Opozitii slabe.

„Aşadar, alegerea dlui Teodor Meleşcanu punctează o victorie pentru doamna Viorica Vasilica Dăncilă. Practic, singură contra unei armate de opozanţi doamna Viorica Vasilica a reuşit să îşi impună “omul” pe cea de-a doua funcţie din Stat. Abil, am putea crede. Dar nu este vorba doar de atât, fiindcă lucrurile trebuie privite în profunzime. Şi aici apare îngrijorarea”, a scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

„Am fost şi eu parlamentar, dar nici nu e nevoie să fi fost senator sau deputat, ca să ne dăm seama că oamenii au tendinţa de a se alia cu cei care au şanse să câştige ceva. Ce ne spune asta? Că doamna Premier Viorica Vasilica Dăncilă este 100% potrivită pentru funcţiile pe care le deţine şi pentru cea la care aspiră? Că este liderul mult aşteptat al unui partid care şi-a pierdut atât direcţia, cât şi mulţi dintre oamenii de bază, capabili, în favoarea unor executanţi buni la memorat ceea ce au de spus? Că opoziţia se joacă de-a opoziţia riscând în acest joc stabilitatea şi mai ales viitorul economic al unei ţări în care deja se resimt numeroase probleme? Că declaraţiile vitejeşti se fac doar de faţadă şi că, de fapt, toată lumea vrea să mai tragem un pic de timp şi vedem ce o mai fi?”, a afirmat Negoiţă.

„Părerea mea despre doamna Viorica Vasilica Dăncilă o ştiţi. O persoană slabă şi fără acele calităţi care să o recomande pentru poziţiile pe care le ocupă. Cât de slabi să fie cei din opoziţie de au fost bătuţi de doamna Viorica Vasilica?”, a conchis el.

Lasa un comentariu