Finante & Afaceri Politică Prima pagina

Primele imagini cu sonor de la întâlnirea dintre Dăncilă şi Papa Francisc. Dialog FABULOS: “Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity” | VIDEO

Publicat de Andrei P

Au apărut primele imagini cu sonor de la întâlnirea dintre Viorica Dăncilă şi Papa Francisc. Guvernul României a urcat pe canalul de Youtube un clip video fără sunet de la întâlnirea pe care premierul Viorica Dăncilă a avut-o cu Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Ulterior, în presa italiană au apărut imaginile de la întâlnirea dintre premierul român şi liderul Bisericii Catolice cu sonor, după cum arată şi înregistrarea de mai jos.

Astfel, potrivit unui filmuleţ publicat de Rome Reports, Viorica Dăncilă l-a salutat pe Papa Francisc în engleză, spunându-i: „Șfinția Voastră, I am very glad for this opportunity” (in trad. – sunt foarte bucuroasă pentru această oportunitate). În engleză, formula de adresare este Your Holiness (Sfinția Voastră).

Ulterior, premierul României a apelat la un translator. Pe înregistrare se mai aude cum aceasta vorbeşte în limba română atunci când îi oferă liderului Bisericii Catolice cadouri. „Seminţe de mărar… iar aici o să vă bucuraţi de roadele acestui pom mulţi ani de acum încolo”, spune Viorica Dăncilă.

CITEŞTE ŞI:

Ponta a dat NUCLEARA. Scenariul INCENDIAR de la alegerile PREZIDENŢIALE

Lasa un comentariu