Panorama Prima pagina Utile

Programul ”Biciclişti în Bucureşti” continuă. Primăria Capitalei mai alocă 5.800 de vouchere de biciclete

Publicat de Grigore Bogdan
Primăria Capitalei, prin programul municipal ”Biciclişti în Bucureşti”, alocă 5.800 de vouchere pentru transport alternativ, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani pentru achiziţionarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot şi accesorii ale acestora, scrie News.ro.

Valoarea fiecarui voucher-ului este de 500 de lei. Programul ”Biciclişti în Bucureşti” a fost aprobat anul trecut şi prevede acordarea a 30.000 de vouchere. 5000 de vouchere au fost distribuite bucureştenilor în anul 2017, iar alte 19.200 au fost livrate începând cu luna aprilie. Înregistrarea în aplicație, care se găseşte pe site-ul primăriei, se va încheia în momentul atingerii numărului maxim de 5.800 de înscrieri valabile.

”Cele 5.800 de voucherele provin din cele 25.000 lansate în etapa a doua a programului, derulată la începutul acestui an, pentru care nu s-a atins numărul maxim de înscrieri valide la acel moment. Participarea la noua sesiune a proiectului este permisă doar bucureştenilor care nu au beneficiat de program în etapele anterioare. Este interzisă participarea angajaţilor Primăriei Municipiului Bucureşti şi ai instituţiilor subordonate Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, anunţă Primăria Capitalei.

sursa foto: https://adevarul.ro

Lasa un comentariu