Politică Prima pagina

PSD, atac la adresa BNR pe tema creşterii Euro: „Dacă nu există cauze naturale, atunci creșterea Euro nu poate fi decât artificială”

Publicat de Grigore Bogdan
PSD a scris, pe pagina de Facebook, că dacă nu există cauze naturale, atunci creşterea euro este artificială, atragand atentia ca Banca Naţională a României (BNR) are obligaţia să asigure stabilitatea cursului de schimb şi să supravegheze sistemul bancar.

„DACĂ NU EXISTĂ CAUZE NATURALE, ATUNCI CREŞTEREA EURO NU POATE FI DECÂT ARTIFICIALĂ. Dacă investiţiile străine au crescut şi au adus mai mulţi euro în ţară, dacă s-au absorbit mai multe fonduri europene care au adus mai mulţi euro în România, dacă au plecat mai puţini români din ţară şi au scos mai puţini euro, dacă importurile nu au crescut şi nu a fost nevoie de mai multă valută…dacă în jurul României euro scade…atunci creşterea euro este artificială! Ce face BNR care are obligaţia să supravegheze sistemul bancar şi să asigure stabilitatea cursului de schimb?”, precizează social-democraţii, luni, pe pagina de Facebook a PSD.

Lasa un comentariu