Politică Prima pagina

PSD reacționează după ce Iohannis a respins-o, din nou, pe Olguța Vasilescu: „Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate. A arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România”

Publicat de Grigore Bogdan
Președintele Klaus Iohannis a respins-o a patra oară pe Lia Olguța Vasilescu pentru funcția de ministru al Dezvoltării. PSD a reactionat pe facebook, numindu-l pe Iohannis „Președintele Bețe-n-Roate” și anunță că va folosi toate mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președinte să accepte propunerile Guvernului.

”Klaus Iohannis a arătat astăzi că este cel mai iresponsabil președinte pe care l-a avut România. Nu a venit cu niciun proiect, cu nicio propunere constructivă, cu nimic care să îmbunătățească viața românilor. Este mânat de frustrări personale și nu știe decât să blocheze. Va rămâne în istorie drept „Președintele Bețe-n-Roate”. Face tot ce poate pentru a bloca PSD să facă investițiile atât de așteptate de cetățeni. Pe criteriile pentru care a respins-o astăzi pe Olguța Vasilescu, Iohannis nu ar fi devenit niciodată președintele României și nici nu ar fi putut ocupa o funcție de ministru. În plus, se contrazice: tot el a semnat cu mâna lui numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Muncii, unde a realizat cele mai complexe legi ale acestei guvernări: Legea salarizării și Legea pensiilor. PSD a avut suficientă răbdare. Urmează să facem uz de mijloacele legale și constituționale pentru a-l determina pe președintele „Bețe-n-Roate” să își respecte obligațiile pe care le are față de lege și de cetățeni.”, arată PSD, pe pagina oficială de Facebook.

Lasa un comentariu