Politică

Vladimir Putin la ora DEZVĂLUIRILOR. Una ȘOCANTĂ, alta despre bunicul său

Publicat de Diana F

Vladimir Putin a fost eroul unui documentar de două ore ce-i poartă numele, iar filmul a fost postat pe internet și conține dezvăluiri interesante făcută de liderul de la Kremlin.
Agenția Reuters prezintă declarația lui Vladimir Putin vizavi de un telefon primit de la ofițerii de securitatea ai Jocurilor Olimpice de la Soci pe 7 februarie 2014, cu puțin înainte de ceremonia de deschidere a evenimentului. ”Mi s-a spus: un avion care circulă pe ruta Ucraina – Istanbul a fost capturat, iar persoanele răspunzătoare cer să aterizeze la Soci”, a dezvăluit președintele.

Andrei Kondraciov, autorul interviului, care a devenit purtătorul de cuvânt al președintelui pentru campania electorală, a precizat că era vorba de o aeronavă Pegasus Airlines ce efectua cursa Harkov – Istanbul, iar unul dintre pasageri avea o bombă și avionul trebuia să-și modifice destinația către Soci. La bord erau 110 pasageri, în timp ce pe stadionul ce aștepta startul evenimentului erau prezenți 40.000 de oameni, a mai continuat jurnalistul.
Putin a declarat că a cerut opinia ofițerilor de securitate pentru asemenea situații, aceștia i-au transmis că protocolul presupunea doborârea avionului, iar președintele a solicitat să se acționeze conform acestuia!
La scurt timp după aceea, a ajuns și el la stadion. După aceea a fost din nou sunat de către oficialii de securitate care l-au informat că pasagerul era beat, că a fost vorba de o alarmă falsă, iar avionul își continuă drumul către Turcia.

Liderul de la Kremlin care candidează pentru un nou mandat prezidențial pe 18 martie a povestit și despre bunicul său: ”El a fost bucătarul lui Lenin, apoi al lui Stalin la o vilă din zona Moscovei”. Spiridon Putin, bunicul șefului Rusiei, era un membru apreciat al staff-ului lui Stalin, lucra ca bucătar.
Andrei Kondraciov a declarat că Spiridon Putin a continuat să gătească pentru elita sovietică până aproape să moară, în 1965.

Lasa un comentariu