Prima pagina Vocea Bucurestiului

RADET a anunțat când va da drumul la căldură în București

Publicat de Grigore Bogdan
Potrivit unui comunicat de presă, RADET va începe furnizarea agentului termic pentru încălzire dacă se vor înregistra consecutiv trei zile în care temperatura medie zilnica intre orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mica.

„RADET Bucuresti este pregatita din punct de vedere tehnic pentru inceperea furnizarii agentului termic pentru incalzire. Potrivit prevederilor legale, sezonul de incalzire pentru consumatorii de tip urban va incepe in functie de conditiile meteo, cand acestea se vor incadra în limitele prevăzute de art. 117 din H.G. nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr. 337/ 16. 05. 2018.

Astfel, agentul termic pentru incalzire se va furniza după trei zile consecutive, cand temperatura medie zilnica intre orele 20 – 06 va fi de +10 grade Celsius sau mai mici.

Este important de retinut ca RADET Bucuresti poate furniza căldură la cerere spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni, precum şi tuturor celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.

Va reamintim ca RADET a inceput inca din data de 23 septembrie 2019, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică pentru noul sezon de încălzire 2019 – 2020”, se arată în comunicatul RADET Bucureşti

Lasa un comentariu