Prima pagina Vocea Bucurestiului

RADET a anunţat noi defecţiuni în sectoarele 1, 3, 5 şi 6 ale Capitalei

Publicat de Grigore Bogdan
RADET a anunţat că peste 50 de imobile din Sectoarele 1, 3, 5 şi 6 ale Capitalei sunt fără apă caldă şi căldură. Compania a precizat că se lucrează pentru remedierea avariilor apărute în reţeaua de termoficare si ca agentul termic va fi pus în funcţiune între orele 13.00 şi 22.00.

Potrivit RADET, agentul termic este oprit în peste 50 de blocuri şi imobile din sectoarele 5 şi 6 din cauza unei avarii la reţelele primare. Reluarea furnizării cu apa calda si agent termic va avea loc, vineri, în jurul orei 22:00.

Din cauza unei avarii la o reţea secundară, mai multe blocuri din Sectorul 3 au fost afectate. Astfel, până la ora 15:00 blocurile M5 şi M5A de pe bulevardul TH. Pallady şi blocul M6 de pe strada Trapezului rămân fără agent termic.

De asemenea, tot din cauza unei avarii la reţelele primare, şase imobile de pe strada Dr.Felix, nr. 92, rămân, până la ora 18:30, fără agent termic.

”Echipele RADET lucrează în regim continuu pentru remedierea în cel mai scurt timp a tuturor avariilor”, au transmis reprezentanţii societăţii.

Lasa un comentariu