Justitie Prima pagina

Radu Mazăre a fost capturat în Madagascar

Publicat de Grigore Bogdan
Radu Mazăre a fost capturat de autorităţi în Madagascar, urmând să stea in arest pentru o perioadă de 6 zile. Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor, informează Mediafax.

„Autorităţile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, faptul că un cetăţean român, urmărit internaţional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile. Poliţia Română a fost în permanentă legătură cu autorităţile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării şi arestării persoanei urmărite internaţional”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române, printr-un comunicat de presă.

Radu Mazăre are de executat o condamnare definitivă: judecătorii instanţei supreme l-au condamnat, în 8 februarie, la 9 ani de închisoare cu executare pe fostul primar al Constanţei.

Lasa un comentariu