Externe Prima pagina

Radu Mazăre nu se opune extrădării pentru că a „obosit să lupte cu statul român abuziv”

Publicat de Grigore Bogdan
Fostul edil al Constanţei, Radu Mazăre, a declarat că nu se va opune procedurii de extrădare fiindca a obosit să lupte „cu statul român abuziv”, precizând că se va întoarce în Madagascar după executarea pedeapsei.

„Dacă instanţa aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta şi aici, şi în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârşitul zilelor”, a fost reacţia lui Radu Mazăre pentru Antena3.

Autorităţile din Madagascar au admis cererea de extrădare a lui Radu Mazăre, a anunţat ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall.

„Ministerul Justiţiei a fost sesizat şi informat oficial astăzi (marţi, n.r.), ora 17:19 de către biroul naţional Interăol că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Republica Madagascar. Din acest moment, sunt puse în aplicare în regim de urgenţă dispoziţiile privind preluarea din Republica Madagascar a lui Radu Mazăre sub escortă de către autorităţile competente din România”, a declarat, marţi, Ana Birchall.

Lasa un comentariu