Panorama Prima pagina

Raed Arafat, criticat pe subiectul țigărilor electronice

Publicat de Grigore Bogdan
Dan Grigorescu, şeful Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul Judetean Braşov, afirmă că Raed Arafat „nu îşi mai găseşte locul în funcţia pentru care e plătit, iar motivul este „acela că îşi găseşte de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu fişa postului”, scrie News.ro.

Medicul Dan Grigorescu a postat, marţi, pe Facebook, un mesaj intitulat „Nicio şansă, domnule Raed Arafat!”.

„Primul semn al faptului că un funcţionar public nu îşi mai găseşte (şi, evident, nici nu-şi mai merită) locul în funcţia pentru care e plătit, e acela că îşi găseşte de lucru pe subiecte care nu au nicio legătură cu «fişa postului». Altfel spus, se «află în treabă» aiurea. Într-o astfel de paradigmă s-a plasat (şi nu pentru prima dată în ultimul timp) Raed Arafat, abordând «marea problemă» a folosirii ţigărilor electronice”, scrie Dan Grigorescu.

„Păi e acest nou tip de fumat o situaţie de urgenţă? Nu e! E o problemă de interne? Nu e! Ajung aceşti fumători în situaţia de a avea nevoie să fie descarceraţi, resuscitaţi, transportaţi cu SMURD-ul (auto sau aero) la Unităţile de Primiri Urgenţe din marile spitale? Nu au! Au deci ceva în comun cu DSU? Nu au! Simpla «concluzie» personală a domnului Arafat, aceea că «trebuie acţionat de urgenţă» pentru stoparea proliferării unui fenomen realmente periferic din societatea românească actuală, nu îi dă acestuia niciun drept să piardă vremea pe banii contribuabililor cu false probleme şi sarcini auto-inventate!”, mai scrie medicul braşovean.

Lasa un comentariu