Prima pagina Vocea Bucurestiului

Rămân bucureştenii fără apă caldă? Administratorul judiciar RADET: Este o problemă de încredere între Romgaz, ELCEN, Ministerul Energiei şi Primăria Bucureşti, care se poate rezolva cu „diplomaţie şi tact”

Publicat de Grigore Bogdan
Florian Mateiţă, reprezentantul Rominsolv, administratorul judiciar al RADET, a declarat ca Bucureştenii riscă să rămână fără apă caldă în perioada următoare, dacă autorităţile nu rezolvă, cu diplomaţie şi tact, problema datoriilor pentru gazele livrate de Romgaz, informează Agerpres.

„Dacă Romgaz opreşte furnizarea gazelor, ELCEN va avea o problemă, care se va propaga şi asupra RADET şi asupra populaţiei Bucureştiului”.

„E o teorie: ajungi în insolvenţă atunci când nu mai există încredere. Ştiţi cu toţii că, în momentul în care ai datorii şi prezinţi credibilitate, nimeni nu forţează plata acestora, ci se plăteşte eşalonat. Este o problemă de încredere între Romgaz, ELCEN, Ministerul Energiei, Primăria Bucureşti. Este o problemă de încredere care, dacă va fi rezolvată cu diplomaţie şi tact, nu se va întâmpla nimic. Dacă nu va fi rezolvată, se va întâmpla ce aţi spus”, a continuat Mateiţă.

Lasa un comentariu