Prima pagina Sport

Răspunsul lui Liviu Dragnea pentru Gică Hagi: ”Să se bată cu Olguța”

Publicat de Diana F
Liviu Dragnea a acordat astăzi un interviu pentru gsp.ro în care a vorbit despre sport și despre alegerile FRF, la care îl susține public pe Ionuț Lupescu, și a ținut neapărat să-i transmită un mesaj lui Gică Hagi.

-Aş vrea să folosesc prilejul ăsta ca să mai spun ceva despre Hagi.

– Despre Hagi?

– Da, l-am văzut că a avut o ieșire referitoare la stadionul de la Focșani!

– Da, a declarat: «Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Aud că se fac și prin cine știe ce comune. Aici nu se poate! Orașul e prea mic, nu e important»!
– Eu țin la Gică Hagi și o să țin la el toată viața mea, așa cum ține, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune și cu toții ne dorim să facem un stadion la Constanța.

– Şi atunci, de ce nu se face?
– E nevoie de solicitarea autorităților locale. Atunci vom face stadion modern și la Constanța, așa cum se discută și la Focșani. Dacă autoritățile din Constanța vor să facă un stadion modern și sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze și să argumenteze că își doresc! Vă garantez că la Constanța vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguța, să vedem care e mai frumos!

Lasa un comentariu