Justitie Prima pagina

Răsturnare de situație în dosarul în care sunt acuzați Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic! Judecătorul se va pensiona, iar cauza va fi judecată de un alt complet pe 12 septembrie

Publicat de Grigore Bogdan
Răsturnare de situație în dosarul finanțării campaniei electorale din 2009, în care sunt acuzați Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic. Completul de judecată a amânat procesul din motive obiective, deoarece judecătorul se va pensiona, iar cauza va fi judecată de un alt complet pe 12 septembrie.

,,Judecătorul de caz ne-a anunțat astăzi (joi -n.r.) că se va pensiona. Nu s-a mai efectuat niciun act de judecată, pentru că dacă se va pensiona, în cauză va intra un alt judecător. Pentru a evita să se ia de la început efectuarea unor acte de judecată de noul judecător, astăzi (joi -n.r.) s-a acordat un termen în luna septembrie, tocmai pentru ca judecătorul care va prelua dosarul să se pronunțe pe toate chestiunile ce țin de desfășurarea acestui proces”, a declarat Vasile Pleșa, avocatul lui Gheorghe Nastasia, inculpat și el în această cauză, conform Mediafax.

La termenul de joi erau așteptate răspunsurile DNA și SRI, în ceea ce privește colaborarea celor două structuri în instrumentarea cauzei. Avocatul lui Nastasia a declarat că răspunsurile DNA și SRI sunt în așteptare.

Lasa un comentariu