Prima pagina Sport

RĂZBOI TOTAL în fotbalul românesc. Mutu ÎL DISTRUGE pe Hagi după atacurile la Contra: „E PENIBIL”

Publicat de Andrei P

Scandal monstru în fotbalul românesc după ce Hagi a criticat selecţia făcută de Contra la naţionala României şi i-a reproşat că nu l-a convocat pe Ianis Hagi. Mutu intervine în conflict şi îl pune la zid pe Gică Hagi.

„E penibil să-l acuzi pe Contra. Hagi vorbeşte câteodată prea mult”, a atacat Mutu după Voluntari 1-2 Sepsi.

Adrian Mutu a fost director sportiv al nationalei în mandatul lui Cosmin Contra, iar în prezent este antrenorul celor de la FC Voluntari.

Gică Hagi a luat atitudine după ce Cosmin Contra a chemat la naţională un singur jucător de la Viitorul. Mai mult, “Regele” a criticat şi neconvocarea lui Ianis Hagi.

“Nu sunt ochi pentru noi, suntem prea mici ca să fim băgaţi în seamă. Am văzut convocările la lotul naţional şi un jucător al Viitorului la lotul naţional mi se pare, cu tot respectul faţă de selecţioner, foarte, foarte, foarte puţin. E dreptul lui Contra, el face, el răspunde, dar asta nu înseamnă că ceea ce face, face bine. Chiar dacă e băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, Viitorul e pe locul 3, a fost cel mai bun jucător în pregătire, cel mai decisiv jucător în 2018, el cu Mitriţă, din toată Divizia A şi nu e convocat. Şi zice că vrea să întinerească echipa. Dar de ce? Pentru că e băiatul lui Hagi, nu? Aceeaşi poveste ca acum trei ani. Înţeleg că asta e România, dar nu suntem pe drumul bun”, a declarat Hagi, în conferinţa de presă de după meciul FC Viitorul – CSM Poli Iaşi, potrivit news.ro.

CITEŞTE ŞI:

Reacţia lui Contra după ATACUL INCENDIAR al lui Hagi. Cum îl UMILEŞTE pe Ianis Hagi: “E sub cei doi”

Lasa un comentariu