Prima pagina Sport

RĂZBOINICĂ Cum a apărut Simona Halep la primul antrenament de la Madrid

Publicat de Diana F
Simona Halep a povestit despre momentele junioratului, atunci când era foarte timidă, înaintea meciurilor. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar cea mai bună jucătoare a lumii a surprins la primul antrenament de la Madrid, scrie digisport.ro.

Halep a apărut pe arena principală de la Caja Magica purtând un tricou pe care scria „Give me the ball and get the f.. out of my way” (Dă-mi mingea şi dispari din calea mea).

Mai mult, Simona a oferit o imagine care le va da de gândit adversarelor din circuit. În momentul în care execută un backhand, musculatura sportivei noastre este foarte bine definită.

La antrenamentul respectiv, Simona a avut parte de un sparring partner surpriză: un puşti de 17 ani a avut privilegiul de a juca împotriva numărului unu mondial.

„Nu mi-a venit să cred. Super-încântat. Incredibil. A fost o experienţă incredibilă. De neuitat. Sunt foarte fericit că am fost aici, pe acest teren şi am avut ocazia de a lovi cu o jucătoare precum Simona. Prima dată am spus că nu poate fi adevărat”, a spus Pablo.

Turneul de la Madrid, câştigat de Halep în ultimii doi ani, se va disputa în perioada 5-12 mai şi va fi transmis de Digi Sport 2.

Lasa un comentariu