Finante & Afaceri Politică Prima pagina

Reacţia FABULOASĂ a lui Victor Ponta după plângerea penală împotriva soţilor Iohannis

Publicat de Andrei P

Victor Ponta a comentat demersul prin care s-a făcut o plângere penală împotriva soţilor Iohannis şi dacă şeful statului ar trebui să demisioneze după acest lucru. Fostul premier a oferit un răspuns cu tâlc.

„Atenție, în politică de foarte multe ori ceea ce este valabil pentru dvs., nu este valabil pentru mine.”, a fost reacția lui Ponta, la România Tv, întrebat dacă Iohannis ar trebui să demisioneze din funcție.

Miercuri, la DNA, a fost depusă o plângere penală pe numele soților Klaus Iohannis și Carmen Iohannis. Acțiunea în instanță aparține celor de la Lumeajustiției, care acuză familia prezidențială că a obținut venituri necuvenite de pe urma a două imobile din Sibiu.

”Demersul civic urmareste aducerea la bugetul statului a sumei totale de 640.000 euro (320.000 euro luati de sotii Iohannist si alti 320.000 euro luati de Ioan Bastea, pretinsul mostenitor pe care Klaus Iohannis il reprezenta cu procura) suma obtinuta din exploatarea imobilului din str. Nicolae Balcescu 29 prin inchirierea acestuia de catre Raiffeisen Bank vreme de 14 ani. Daca statul ar fi exploatat el insusi imobilul, cei 640.000 euro ar fi fost venit la bugetul de stat. Consideram ca nu este normal sa iti insusesti niste imobile ale statului vreme de 14 ani, iar dupa ce justitia civila constata ca au fost luate prin frauda, sa le dai inapoi, dar sa ramai cu profiturile obtinute din exploatarea lor”, se arată în demersul Luju.ro

CITEŞTE ŞI:

Primele imagini cu sonor de la întâlnirea dintre Dăncilă şi Papa Francisc. Dialog FABULOS: “Sfinţia Voastră, I am very glad for this opportunity” | VIDEO

Lasa un comentariu