Sport

Reacţia lui Contra după ATACUL INCENDIAR al lui Hagi. Cum îl UMILEŞTE pe Ianis Hagi: „E sub cei doi”

Publicat de Andrei P

Cosmin Contra a avut o primă reaţie după atacurile în rafală lansate de Gică Hagi. Selcţionerul României a explicat de ce a ales să nu îl convoace pe Ianis Hagi.

„Am văzut ce a spus Gică Hagi la conferinţa de presă. E treaba lui şi eu nu vreau să intru în polemici cu el, să ne bălăcărim prin presă. Eu am vrut să dau continuitate la echipa naţională pentru meciurile din Liga Naţiunilor, de aceea, pe postul lui Ianis Hagi, i-am convocat pe Stanciu şi pe Budescu, care erau la lot, care au jucat, care au avut rezultate. Budescu e cel mai bun număr 10 din România, a jucat bine la echipa naţională. Stanciu joacă, e cel mai bun la echipa lui de club, în Cehia.

Din punctul meu de vedere, ca antrenor, cei doi sunt în acest moment peste Ianis Hagi. El este în atenţia noastră, l-am monitorizat mereu. A avut evoluţii foarte bune la început, când a revenit la Viitorul, dar a avut şi unele prestaţii mai puţin reuşite în unele partide. Noi îl urmărim şi poate oricând să ajungă la echipa naţională, chiar şi acum, dacă s-ar întâmpla ceva cu un jucător”, a declarat Contra pentru GSP.ro.

CITEŞTE ŞI:

Hagi a LUAT FOC după ce Contra a anunţat lotul convocat la naţională: “A chemat un jucător care SE ÎMBATĂ”

Lasa un comentariu