Politică Prima pagina

Reacție Vasilescu, după ce Iohannis a respins numirea ei la MT: „Ştiam că preşedintele este un om ranchiunos, în primul rând, şi că nu îmi va ierta declaraţiile pe care le-am făcut cu privire la domnia sa”

olguta vasilescu
Publicat de Grigore Bogdan
Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a avut o primă declaratie, după ce Klaus Iohannis a respins numirea ei la Ministerul Transporturilor, informează Antena3.

„Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, ştiam că pot să fac treabă acolo. Dacă vă uitaţi în întreaga mea carieră, o să vedeţi că peste tot pe unde am trecut am lăsat ceva în urmă. Zic că eram foarte calificată pentru acest minister, măcar din punctul de vedere al managementului, pentru că la Craiova, spre exemplu, când am fost primar, oraşul a fost pe primul loc la fonduri europene şi ştiu că Ministerul Transporturilor are o problemă de această natură. De asemenea, cred, ca ministru mi-am dovedit eficienţa. Am luat în calcul faptul că este posibil să fie respinsă numirea mea. Am analizat această chestiune la partid, mi-am asumat, nu a fost niciun fel de situaţie neaşteptată pentru noi, pentru că ştiam că preşedintele este un om ranchiunos, în primul rând, şi că nu îmi va ierta declaraţiile pe care le-am făcut cu privire la domnia sa”, a afirmat Vasilescu.

Lasa un comentariu