Politică Prima pagina

Turcan reacționează după ce moțiunea anti-Toader a picat: „PNL a dejucat astăzi planul PSDragnea de a controla total justiția și de a folosi Parlamentul în răfuiala internă din cadrul coaliției de guvernare”

raluca turcan
Publicat de Grigore Bogdan
Raluca Turcan, liderul deputaților liberali, a reactionat la Parlament, după ce moțiunea simplă împotriva lui Toader a fost respinsă, spunând că PNL, prin votul pe care l-a dat Opoziția, a dejucat „planul PSDragnea de a controla justiția”.

„PNL a dejucat astăzi planul PSDragnea de a controla total justiția și de a folosi Parlamentul în răfuiala internă din cadrul coaliției de guvernare. Moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a primit voturile opoziției în mod trasparent și asumat. În același timp, moțiunea împotriva lui Tudorel Toader a fost despre incompetență, slugărnicie și control total asupra instituțiilor statului român. Incompetență pentru că acest ministru nu a făcut absolut nimic pentru degrevarea activității judecătorilor și pentru o justiție eficientă, pentru personalul de probațiune și pentru condiții mai bune în penitenicare.”, a afirmat Raluca Turcan, marți la Parlament, conform Mediafax.

Lasa un comentariu