Prima pagina Sport

Reacţie FABULOASĂ a Simonei Halep după victoria din FedCup

Publicat de Andrei P

Simona Halep a învins-o, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în trei seturi pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA, 6-3, 1-6, 6-1, în primul meci al întâlnirii România – Elveţia, din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. La finalul meciului, Halep a făcut o serie de declaraţii interesante.

„A fost foarte dificil. Chiar vorbeam înainte de meci cu băieţii că este de trei ori mai greu decât finala de la Melbourne. Am avut nişte emoţii pe care nu pot să le descriu, a fost un moment deosebit la ceremonie. Mulţumesc Cluj, mulţumesc tuturor pentru acest moment deosebit, niciodată nu trăim asemenea clipe în teren. Vă mulţuemsc mult şi mă bucur că am reuşit să câştig astăzi, datorită dumneavoastră”, a spus Halep, potrivit news.ro.

Fanii au afişat cartoane în culorile roşu, galben şi albastru, iar pe trei laturi ale salii au fost ridicate bannere, unul cu logoul Centenarului Marii Uniri, altul despre Cluj-Napoca, oraşul european al sportului în 2018, iar al treila dedicat echipei de FedCup, cu imaginile jucătoarelor române şi cu mesajul „Clujul susţine naţionala României”.

CITEŞTE ŞI:

Gigi Becali DETONEAZĂ BOMBA. Un oficial de la CFR Cluj i-a propus un BLAT: “Mi-a zis că are TREI JUCĂTORI ACOLO”

Lasa un comentariu