Politică Prima pagina

REACȚIE Liviu Dragnea: „Cu ordonanța de urgență, eu am înțeles ce-ați făcut voi, ați luat din context…Nu l-am amenințat nici pe Horodniceanu, nici pe alți procurori din DIICOT, dar cei care greșesc oriunde în lume trebuie să plătească.”

Publicat de Grigore Bogdan
Liviu Dragnea a răspuns, la Palatul Parlamentului, întrebării dacă în sesiunea extraordinară este posibil să se ajungă la un vot final pe forma inițială a Codului Penal. Liderul PSD a ținut să precizeze că afirmațiile pe care le-a facut au fost luate din context, ca și amenințările la adresa procurorilor, însă recunoaște ca „cei care greșesc oriunde în lume trebuie să plătească”.

„O să vedem, pas cu pas. Cu ordonanța de urgență, eu am înțeles ce-ați făcut voi, ați luat din context și ați spus că eu am spus despre ordonanța de urgență, pentru că așa s-a spus și despre așa-zisele mele amenințări la adresa procurorilor. Eu știu exact ce-am vorbit în acea emisiune, n-am amenințat procurori la modul general, n-am amenințat pe nimeni, dar ce-am spus atunci spun în continuare, nu cred că se poate supăra cineva sau poate cineva să nu fie de acord ca cei care greșesc să plătească. Nu l-am amenințat nici pe Horodniceanu, nici pe alți procurori din DIICOT, dar cei care greșesc oriunde în lume trebuie să plătească.”, a spus Dragnea.

Lasa un comentariu