Actualitate Prima pagina

REBRANDING! Produsele Doina se modernizează

Publicat de Grigore Bogdan
Produsele Doina, un brand cu o istorie de peste 50 de ani pe piaţa românească, fabricate de Farmec Cluj, îşi vor moderniza ambalajele, informeaza Mediafax.

„Doina este un brand de referinţă, atât pentru Farmec, cât şi pentru consumatorii noştri. Valoarea acestuia este conturată de istoria de peste cinci decenii, în care produsele Doina au făcut parte din ritualurile de îngrijire personală a generaţii întregi de românce. Pentru a rămâne în topurile preferinţelor consumatorilor noştri fideli, dar şi pentru a  câştiga încrederea tinerelor generaţii, am avut grijă să revitalizăm gama Doina, din punct de vedere design şi utilizare. De asemenea, ţinând cont de nevoile identificate în piaţă, am extins portofoliul Doina cu un nou produs – Laptele cu ulei de gălbenele”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

Rebranding-ul inseamna modernizarea ambalajelor, iar culoarea de bază va rămâne mov, iar in ceea ce priveşte formulele produselor, brandul Doina va păstra reţetele tradiţionale, vechi de peste 50 de ani.

sursa foto: www.zf.ro

Lasa un comentariu