Prima pagina Sport

Revenire a SENZAŢIE a Simonei Halep la Indian Wells. Primele DECLARAŢII

Publicat de Andrei P

Simona Halep a avut un meci mai greu decât se aştepta cu jucătoarea americană Caroline Dolehide. Halep a reuşit, după ce a pierdut clar primul set, să se califice în optimile de finală.

Halep s-a impus în trei seturi, după ce pierduse categoric primul act al meciului: 1-6, 7-6 (3), 6-2. Halep (26 ani) a avut nevoie de două ore şi 6 minute pentru a trece de Dolehide (19 ani, 165 WTA), care în runda anterioară o eliminase pe Dominika Cibulkova (Slovacia, cap de serie numărul 30).

“Mult respect pentru ea, este o jucătoare extraordinară şi ei este foarte greu de returnat. Am avut probleme în setul secund, dar am vrut să rămân acolo, să lupt până la sfârşit. După ce am câştigat setul al doilea, m-am gândit că am o mare şansă să câştig meciul. Am simţit-o căzută puţin după ce a pierdut setul al doilea şi mi-am spus că trebuie să fiu mai agresivă, să o ţin în spate, pentru că dacă atacă mingea, e greu să returnez. Cred că m-am mişcat bine, am fost un pic mai puternică în picioare în final şi poate de aceea am câştigat. Este ca un paradis aici. Este extraordinar să câştig meciuri pe acest frumos teren. De fiecare dată când mă întorc aici mă simt foarte bine şi vreau să dau tot ce am mai bun de fiecare dată pentru că voi mă susţineţi mereu şi este foarte frumos să joc la Indian Wells”, a declarat Simona Halep, la interviul de pe teren.

CITEŞTE ŞI:

Simona Halep a făcut un anunț important. De ce și-a schimbat atitudinea

Lasa un comentariu