Justitie Prima pagina

Robert Negoiță, plângere penală la adresa unui grup infracțional organizat privind retrocedarea a două terenuri din parcul IOR

Publicat de Grigore Bogdan
Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, a depus in aceasta dimineta, la sediul Parchetului General, o plângere penală la adresa unui „grup infracțional organizat” privind retrocedarea a doua terenuri din parcul IOR.

„Discutăm despre un grup infracțional organizat, care au făcut niște ticăloșenii în lanț. Aici discutăm despre două terenuri din parcul IOR. (…) Asta trebuie ca instituția căreia mă adresez acum să identifice membrii acestei grupări organizate. În primul rând, proprietarii, dar în mod evident au avut sprijin masiv din partea instituțiilor statului. (…) Mai multe școli și grădinițe și-au pierdut spațiile. Această grupare organizată, acest grup infracțional este vinovat de tot ce s-a întâmplat. E vorba de foști primari. Una din retrocedările celebre a fost semnată de către domnul Băsescu în ultima zi de mandat, următoarea zi era la Cotroceni. Un teren semnificativ din zona IOR. Eu am să pun acest material și pe pagina mea de Facebook.”, a spus Robert Negoiță.

Lasa un comentariu