Prima pagina Turism

România, la cel mai mare târg de turism din zona mediteraneană

Publicat de Diana F
Țara noastră este prezentă la cel mai mare târg de turism din zona mediteraneană în aceste zile. Este vorba despre IMTM, care are loc la Tel Aviv, în Israel.

”România este și anul acesta prezentă cu un stand de 100 m pătrați, în care își prezintă ofertele 25 de expozanți ( agenții de turism, hotelieri, Consilii Județene, primării ).

Deschiderea oficială a fost organizată anul acesta la Ierusalim, în prezența a numeroase oficialități israeliene și reprezentanți ai ministerelor de resort din toate țările participante la târg.

Am dedicat prima zi discuțiilor în stand, cu expozanții noștri, dar și cu diferite publicații de profil care au venit cu diverse propuneri de promovare pe piața israeliană. L-am avut alături pe domnul Ion Mihai, Ministru Consilier la Ambasada noastră din Tel Aviv, atât în turul oficial al standului, cât și pe parcursul activităților desfășurate în marja târgului.

Prima zi s-a încheiat cu un seminar organizat de către Ministerul Turismului, pe tema turismului balnear și turismului geriatric, 2 forme de turism de care israelienii sunt foarte interesați.
#promovămRomânia
#RomâniaIsrael”, a scris pe facebook secretarul de stat din Ministerul Turismului, Cristina Tărteață.

Citește și:

Care a fost cea mai bine vândută mașină în Europa în 2017

Lasa un comentariu