Sport

S-A AFLAT Care a fost cel mai ciudat lucru făcut de Ion Țiriac împreună cu Simona Halep

Publicat de Diana F
Ion Ţiriac este unul dintre prietenii cei mai apropiați ai Simonei Halep. Cel mai bogat român conform TOP Capital 300 pe 2017, merge uneori la turneele pe care românca le joacă și o sfătuiește ca un tată. Dar relaţia lor nu se opreşte aici. Ţiriac îi dă lecţii despre cum să-şi administreze banii, dar uneori pun pariuri costisitoare.

Întrebat despre cel mai ciudat lucru pe care l-a făcut cu Simona Halep, Ţiriac şi-a adus aminte de o maşină pe care sportiva i-a făcut-o cadou: ”Odată, i-am cumpărat o bicicletă şi o motocicletă. Altădată, ea a pierdut şi mi-a dăruit o maşină pentru colecţia mea”, a declarat Ţiriac pentru Bild, citat de tennisworldusa.org.

Cei de la tennisworldusa.org mai notează că Ion Ţiriac a fost cel care a contribuit la semnarea contractului dintre NIKE şi Simona Halep şi i-a sugerat sportivei să cumpere un hotel în Poiana Braşov.

La rândul ei, Halep spune că Ion Ţiriac îi oferă suport moral şi vorbeşte despre el ca despre un prieten foarte apropiat: ”Ion a fost mereu important pentru mine, mereu am simţit că mă susţine, în fiecare secundă din cariera mea. Chiar dacă nu este mereu în tribune la turneele mele, îl consider parte din echipa mea. Este un prieten şi susţinerea lui este necondiţionată”.

Lasa un comentariu