Prima pagina Sport

S-A DECIS Cine pleacă și cine rămâne la FCSB

Publicat de Diana F
Gigi Becali a decis viitorul FCSB, chiar dacă spune că de acum se va ocupa Vasile Geambazi, nepotul său. El a fost impresionat de jocul cu U Craiova și a spus cine va pleca și cineva va rămâne la echipă.

„Așa se joacă fotbalul. Cu multă muncă, dăruire și ambiție. Doar așa poți câștiga titluri. Se poate spune că e cel mai bun meci al nostru din 2018. A fost altă atitudine. Dacă ești fotbalist, joci tot sezonul așa. Deja șansele la titlu sunt 55 cu 45 la sută. Am mare încredere în Viitorul, pentru că are două motive: unul = 200.000 de euro pentru locul 3, iar celălalt – ei nu mai joacă turul I, joacă direct turul II preliminar în Europa League. E un mare interes pentru ei.

Acum presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie să ne câștigăm meciul, iar presiunea mare e a lor. Viitorul are jucători foarte rapizi, care pot câștiga foarte ușor acest meci. Dică a demonstrat că nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astăzi, a făcut schimbările potrivite. O să plece Alibec, iar Dică rămâne antrenor. Nu a fost o luptă între ei doi. I-am făcut hârtia pentru un club din Franța, pentru 1.700.000 milioane de euro, cât am dat el. La revedere cu cocoloșeala. Zeci de oameni care muncesc să fie la cheremul lui. O să scăpăm de el. Dică va rămâne antrenor. Așa a zis Vasi. Orice s-ar întâmpla, va rămâne”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Lasa un comentariu