More

  Samsung Galaxy S21: Culori și Caracteristici

  Samsung Galaxy S21 se află printre cele mai noi smartphone-uri lansate de Samsung și este disponibil într-o gamă largă de culori și specificații. Acest telefon inteligent vine cu o serie de caracteristici și funcții avansate, care îl fac o alegere populară pentru utilizatorii care caută un dispozitiv de top.

  Caracteristici și specificații 

  Samsung Galaxy S21 are un ecran dinamic AMOLED de 6,2 inci, cu o rezoluție de 2400 x 1080 pixeli. Telefonul are, de asemenea, un raport ecran-corp de 88%, ceea ce înseamnă că acesta ocupă aproape întreaga suprafață frontală. În plus, telefonul este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass Victus, care oferă protecție împotriva zgârieturilor și a căderilor accidentale.

  Telefonul este alimentat de procesorul Exynos 2100 sau Snapdragon 888, în funcție de regiunea în care este achiziționat. Samsung Galaxy S21 este disponibil cu 8 GB de RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare, ceea ce îl face foarte rapid și capabil să ruleze mai multe aplicații în același timp. În plus, telefonul are un sistem de răcire avansat, care ajută la menținerea temperaturii dispozitivului în limite normale.

  Camera foto principală de pe Samsung Galaxy S21 are 12 MP, iar telefonul are și o cameră ultra-wide de 12 MP și o cameră telefoto de 64 MP. În plus, telefonul are și tehnologie de stabilizare optică a imaginii, ceea ce ajută la capturarea unor imagini mai clare și mai netede. Pe partea din față, telefonul are o cameră selfie de 10 MP, care poate realiza imagini clare și detaliate.

  Samsung Galaxy S21 are, de asemenea, un spațiu de stocare de până la 256 GB și este compatibil cu rețelele 5G, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot beneficia de o viteză de descărcare și încărcare a datelor mai rapidă. Telefonul are un senzor de amprentă sub display, care face deblocarea telefonului mai ușoară și mai rapidă.

  Culori disponibile pentru Samsung Galaxy S21

  Samsung Galaxy S21 este disponibil în patru culori diferite:

  Phantom Black (Negru)telefon samsung galaxy s21 negru

                        Vezi aici 

  Phantom Silver (Argintiu)

  Phantom Violet (Violet)
  telefon mov samsung galaxy s21

                                Vezi aici

  Phantom Pink (Roz)
  telefon roz samsung galaxy s21

                                Vezi aici.

  Toate aceste culori sunt disponibile cu un finisaj mat și oferă o opțiune personalizată pentru utilizatorii care caută un smartphone cu un design modern și atrăgător.

  De ce să achiziționați un telefon Samsung Galaxy S21? 

  1. Performanță puternică: Samsung Galaxy S21 este alimentat de un procesor puternic Exynos 2100 sau Snapdragon 888, care oferă performanțe rapide și fără probleme. În plus, telefonul are o memorie RAM de 8 GB sau mai mult, ceea ce înseamnă că poate rula mai multe aplicații în același timp.
  1. Cameră foto puternică: Samsung Galaxy S21 are o cameră foto principală de 12 MP, care poate captura imagini cu detalii clare și culori vii. De asemenea, telefonul are și o cameră ultra-wide de 12 MP și o cameră telefoto de 64 MP, ceea ce permite utilizatorilor să captureze imagini din diferite unghiuri.
  1. Design modern și atrăgător: Samsung Galaxy S21 are un design modern și atrăgător, cu un ecran AMOLED dinamic și un raport ecran-corp ridicat. De asemenea, telefonul este disponibil în mai multe culori, ceea ce îi permite utilizatorilor să aleagă varianta care se potrivește cel mai bine cu stilul lor personal.
  1. Rețele 5G: Samsung Galaxy S21 este compatibil cu rețelele 5G, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot beneficia de o viteză mai rapidă de descărcare și încărcare a datelor. Aceasta face ca navigarea pe internet și descărcarea fișierelor să fie mult mai rapidă și mai eficientă.
  1. Rezistență la apă și praf: Samsung Galaxy S21 are clasificarea IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă și praf. Acest lucru îi oferă utilizatorilor mai multă încredere în utilizarea telefonului în medii cu umiditate ridicată sau în condiții de praf.
  1. Securitate îmbunătățită: Samsung Galaxy S21 are un senzor de amprentă sub display, ceea ce face deblocarea telefonului mai ușoară și mai rapidă. De asemenea, telefonul are și recunoaștere facială, ceea ce îi oferă utilizatorilor mai multe opțiuni pentru a debloca telefonul în mod securizat.

  Cum vi se pare acest model?

  Ultimele Articole

  Articole Asemanatoare