Turism Vocea Bucurestiului

”Sărbătoarea Margaretelor”, pe 20 mai la Muzeul Satului

Publicat de Diana F
ANTREC România și revista “Vacanţe la ţară” organizează “Sărbătoarea Margaretelor” – Gala decernării premiilor Margareta de Aur pentru activitatea din anul 2016. Evenimentul este organizat, în data de 20 Mai 2017, începând cu ora 13.00, în incinta Muzeului Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” – Scena Dumitra.

Şi în acest an, la ediţia a-XIII-a, ducem tradiţia Margaretei de Aur mai departe, acordând premii şi aprecieri serviciilor turismului rural românesc, cât şi celor implicaţi în fenomenul turistic general.

În *Gospodăria Moişeni* vă aşteptăm cu degustări de produse gastronomice, demonstraţii de meşteşuguri şi cu materiale de promovare ale pensiunilor ANTREC. Voia bună şi dansul vor fi asigurate de prezenţa *Ansamblurilor din Vinţu de Jos*, judeţul Alba şi *Peştişani*, judeţul Gorj promovând folclorul din zona Apusenilor şi a Olteniei.

Programul va continua cu prezentarea filmului “*Experienţe de vacanţă la Domeniile Mar’tinutzi,* *Vinţu de Jos, judeţul Alba*”. *Manifestarea “Sărbătoarea Margaretelor” face parte dintr-un program amplu al Muzeului Satului „Dimitrie Gusti” care sărbătoreşte 81 ani de activitate, în perioada 17-21 Mai 2017. (program: http://muzeul-satului.ro)

Lasa un comentariu