Politică Prima pagina

Scandal în Parlament pe tema votării moţiunii de cenzură. Orban: „Cine nu votează azi moțiunea de cenzură este fie mai prost decât Dăncilă, fie mai ticălos decât Dragnea, fie mai nesimțit decât Tăriceanu”

Publicat de Grigore Bogdan
În Parlament se dezbate şi votează moţiunea de cenzură întitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României”. La şedinţă este prezentă şi Viorica Dăncilă, care a afirmat anterior că nu are emoţii în această privinţă.

Ludovic Orban a spus că „moțiunile de cenzură inițiate de opoziție au rareori șanse de a fi adoptate”, dar că este o obligație ca ea să fie depusă de opoziție. „Aproape 85% dintre cetățeni consideră că România se duce în direcția greșită. Ne facem datoria, am depus moțiunea de cenzură”, a adăugat el.

„Ceea ce s-a întâmplat în ultimul an în România, părerea mea e că cine nu votează azi moțiunea de cenzură este fie mai prost decât Dăncilă, fie mai ticălos decât Dragnea, fie mai nesimțit decât Tăriceanu. Declaratiile mele nu sunt jigniri dar orice om care are ochii deschiși și mintea la purtător, cel puțin după ziua de ieri, poate să înțeleagă ca acest guvern duce România în criză, distruge complet orice perspectivă de dezvoltare și riscă să provoace o criză economică care să ducă la înrăutățirea vieții cetățenilor”, a mai spus liderul PNL.

Lasa un comentariu