Prima pagina

SCANDALUL TAROM / Răsvan Cuc contraatacă declaraţiile fostului director Mezei: „Analizez posibilitatea legală de a formula o plângere penală pentru infracţiunea de ‘inducere în eroare a organelor judiciare'”

cuc
Publicat de Grigore Bogdan
Ministrul Transporturilor Rasvan Cuc a comentat, pe pagina sa de facebook, ultimele declaratii, in scandalul Tarom, facute de fostul director Mezei, transmitandu-i ca dupa discutiile cu avocatii sai ia in calcul posibilitatea de a depune o plangere penala pentru ‘inducere în eroare a organelor judiciare’.

„După consultarea cu avocaţii mei, în lumina dezvăluirilor nereale din spaţiul public ale numitei Mezei Mădălina, dar şi pe baza celor afirmate de către aceasta în faţa organelor judiciare, analizez posibilitatea legală de a formula o plângere penală pentru infracţiunea de ‘inducere în eroare a organelor judiciare’, prevăzută de art. 268 Cod penal”, scrie Cuc.

„Îi solicit public doamnei Mezei să renunţe la a mai invoca fie Ministerul Transporturilor fie societatea TAROM în retorica domniei sale aservită unor interese de campanie. Îi pot înţelege doamnei Mezei devotamentul pentru linii politice diferite de cele ale mele, dar o somez să înceteze a mai târî structuri ale statului român în aceste declaraţii. Cât despre presupusa mea ‘bătaie de joc’ în legătură cu ‘cariera şi profesia Domniei sale’, îi reamintesc doamnei Mezei că i-am dat numeroase şanse să se afirme în calitate de director general al TAROM, însă rezultatele dezastruoase vorbesc de la sine. Nepotismul, interesele personale şi lipsa totală de implicare managerială sunt chestiuni deja de notorietate publică în ceea ce o priveşte. De astăzi înainte, cetăţeanul Răzvan Cuc va aborda această chestiune, prin raportare la instituţiile abilitate ale statului”, afirmă Răzvan Cuc.

Lasa un comentariu