Politică Prima pagina

Scrisoare DURĂ a polițiștilor pentru Carmen Dan: ”Manifest pentru dreptate”

Publicat de Diana F
Carmen Dan are de furcă cu o parte dintre polițiști zilele acestea. Conform realitatea.net, aceștia i-au transmis o scrisoare foarte dură ministrului de Interne și se așteaptă ca în următoarele zile aceasta să-și dea demisia.

„Manifest pentru dreptate”:

,,Domnule Prim-ministru,
Doamnă ministru,
Începem această scurtă scrisoare – manifest prin a vă spune că înțelegem că politica este o curvă [BIP] dar vă somăm să nu transformați Ministerul de Interne în bordel!
Domnule Tudose, arătați că vă interesează mai mult binele public decât jocurile politice meschine și puneți capăt acestei telenovele! Un minister condus de un ministru fără autoritate este ca musca fără cap!
Noi, polițiștii care nu suntem nici violatori, nici nu avem funcții înalte de pe care să ne dăm demisia și nici nu avem un pronume care să facă pereții să tremure purtăm o vină colectivă: aceea de a fi contemporani cu Vlădan, Stan și alți dezaxați. Purtăm această vină pe umeri cu scârbă în speranța că vom reuși să schimbăm ceva. Să începem acum schimbarea și să nu mai lăsăm politicienii să își bată joc de noi. Să începem prin a vă face pe dumneavoastră să înțelegeți că un minister care dă randament poate fi doar un minister condus de profesioniști.
Am reușit, domnule prim-ministru?
Doamna Dan, plecarea domnului Despescu nu va însemna sfârșitul pentru poliție. Nici plecarea domnului Gavriș nu va reprezenta asta. Ei vor pleca în mod sigur! Atunci când va fi timpul! Acum, doamna ministru este… decât… timpul dumneavoastră! Dați o șansă ministerului și anunțați-vă demisia! În orice interval… oral… doriți dumneavoastră!
Semnat
Niște polițiști”

9 Comentarii

  • Fara nume si loc de munca sunteti DECAT niste.De fapt daca nu sunteti voi insiva violatori sau mafioti ,pentru niste foloase ii acoperiti pe aia care sunt.

  • Bravos „un grup de politisti”. Sunteti foarte „curajosi” sa scrieti aceasta scrisoare. Si ce mi-a placut expresia „să nu transformați Ministerul de Interne în bordel!”. Haideti sa transformam toata Romania in bordel, unde noi politistii sa violam pe cine, unde si cum dorim, fara sa ne traga nimeni la raspundere.

  • Facatura de scrisoare , document fara valoare si mai ales prost scris , pe masura scolii de ziaristica de astazi .Politistii adevarati nu ar fi scris despre politica si prostitutie in aceeasi fraza si cu referire stricta la institutia in care lucreaza . Pri frazele de inceput v-ati deconspirat si ati aruncat cu noroi in munca voastra , in imaginea voastra . Refuz sa cred ca poltisti responsabili ar fi scris o astfel de scrisoare . Dupa cum sustin ca scrisoarea este o facatura si reprezinta spiritul liber si democratic ( totul intre ghilimele ) al asa zis ziaristilor scoliti la umbra opaitului prostiei gazetaresti manifestata din plin de tot felul de jurnalisti agramati , ingamfati si fara pic de talent .

  • Politistilior inainte de a scrie despre anumite probleme care va intereseaza, invatati gramatica limbii romane ; ” pronume” si ”oral” sunt doua cuvinte absolut gresite ; ma surprinde puternic acest lucru, am crezut ca este specific unora de pe internet care au invatat la f,f. inca din scoala primara . In alta ordine de idei sunt f multe lucruri de pus la punct in societatea noastra, inclusiv in M.I., dar nu sunt convinsa ca d na ministru este cauza unor nefunctionalitati corecte si legale ! Imi iubesc tara si poporul si doresc ca in tara mea sa-si faca loc lucrurile normale si legale si oamenii seriosi si responsabili ! DOAMNE AJUTA !

Lasa un comentariu