Finante & Afaceri

ȘEFA femeilor din PSD, ACUZAȚIE GRAVĂ “TUDOSE a încercat intenţionat să umilească ministrul de Interne”

Publicat de Anca D
Din octombrie 2015, Violeta Dăncilă este președintele Organizației Femeilor Social Democrate, după ce, în anii trecuți a fost vicepreședinte al Organizației PSD Teleorman și președinte al OFSD Teleorman.

În ziua în care a preluat conducerea națională a organizației femeilor PSD, europarlamentarul Dăncilă declara: “Femeile social-democrate susțin această candidatură, fiind convinse că Dragnea are forța și capacitatea necesare de a conduce partidul, astfel încât anul 2016 să fie unul al victoriei atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare”.
De la Bruxelles, miercuri, Dăncilă a transmis: “Pe noi ne-a obişnuit premierul să aibă dispute cu femei. Sevil Shhaideh, Rovana Plumb, Doina Pana, acum Carmen Dan. Disputele sunt preferenţial către femei. Carmen Dan a procedat corect. Avea dreptul să ceară demisia şefului poliţiei. Tudose a încercat intenţionat să umilească ministrul de Interne. E de neacceptat. Toţi cei din Guvern au fost numiţi prin CEXN. Sunt trei femei plecate şi al patrulea scandal e tot din cauza unei femei”. Europarlamentarul l-a acuzat pe premier in timpul emisiunii Andreei Crețulescu de la RTv.

2 Comentarii

  • Femeile de PSD ce au de zis despre vocabularul mizerabil al unor colegi de partid folosit la adresa altor parlamentari, femei la rindul lor, dar din opozitie?

  • Ai dreptate madam, doar ca cel care si-a batut joc de Carmen Dan, e “dady” si nu Tudose. Si asta pentru-ca a impins-o intr-o functie, pentru care n-are niciun fel de pregatire si niciun fel de chemare. Ba mai mult, a facut doar ce i se spunea sa faca, nici macar nu putea sa gandeasca si sa decida, practic ministerul era condus de Dragnea, care voia sa aiba controlul si, ultimele actiuni ale politiei si jandarmeriei demonstreaza acest lucru.

Lasa un comentariu