Politică

Şerban Nicolae „A DISTRUS” tot ce i-a ieşit în cale după ACHITAREA lui Ponta. De la Iohannis până la jurnalişti, nimeni nu a SCĂPAT DE FURIA senatorului PSD

Publicat de Andrei P

Şerban Nicolae a lansat atacuri în rafală după ce judecătorii de la Înalta Curte şi Justiţie au decis să îi achite pe Victor Ponta şi Dan Şova în dosarul Turceni-Rovinari. Senatorul PSD nu s-a sfiit să îl atace chiar şi pe preşedintele Iohannis, dar şi ambasadele.

„Văzând achitările pronunțate azi la Înalta Curte de Casație și Justiție, nu pot decât să urmăresc, cu atenție și îngrijorare, reacția: – ambasadelor (câteva, se știu ele) – degrabă-distribuitoare de tinichele și zdrăngănele, domnului Klaus Werner Iohannis – specialist în penali (a trebuit să mai inventăm un dosar bazat pe protocoale…), Forumului Judecătorilor – personaj anonim, îngrijorat profesionist și apărător de secrete, Grupului „Ene Dogioiu Forga Răcăru” – specialiști în povești de dragoste, încă din 2009 sau uneia, Macovei și a unuia, Tăpălagă – fost cuplu de „pompieri de noapte” la arhiva SIPA”, a atacat Şerban Nicolae.

CITEŞTE ŞI:

Primul mesaj al lui Tăriceanu DUPĂ ACHITAREA lui Ponta. Şeful Senatului anunţă SCHIMBĂRI MAJORE în justiţie

1 Comentariu

Lasa un comentariu