Politică Prima pagina

Șerban Nicolae iese la atac după consultările cu Iohannis: „Csalas, Orban, Macovei, Lazăr și alții ca ei sunt cel mai abject amestec de securiști și torționari”

Publicat de Grigore Bogdan
Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a lansat, după consultările de astăzi cu Iohannis, un atac extrem de dur la adresa celor care îl susțin pe procurorul general Augustin Lazăr.

„DOI PENALI

PSD a trimis la consultările cu Iohannis doi „penali” – Domnul general (ret.) MARIN IANCU și Domnul IOAN MUNTEAN, supraviețuitori ai torturilor de la Penitenciarul Aiud.

Bugetarii de la GDS vor arunca propriul scuipat în obrajii celor doi eroi, premiindu-l pe cel care a contribuit la calvarul „penalilor”, numitul Lazăr Augustin.

La rândul lor, subaternii lui Lazăr batjocoresc jertfa celor căzuți în Decembrie 1989 și haina militară pe care o dezonorează, stabilind că nu am avut o Revoluție, ci o lovitură de stat împotriva unui regim legitim. Fiica cea mare a Domnului general (ret.) MARIN IANCU a fost ucisă prin împușcare la baricada de la Intercontinental.

Duhoarea „ticăloasei coaliții” nu iartă nimic și pe nimeni. Csalas, Orban, Macovei, Lazăr și alții ca ei sunt cel mai abject amestec de securiști și torționari.

Eu mă înclin cu respect în fața curajului și demnității celor doi „penali” prezenți azi la Palatul Cotroceni – Domnul general (ret.) MARIN IANCU și Domnul IOAN MUNTEAN!”, a spus Șerban Nicolae pe Facebook.

Lasa un comentariu