Politică Prima pagina

Șerban Nicolae întoarce cuțitul în rană pe tema ordonanței de clasare semnată de Lazăr: „Important era că era vorba de Iohannis și că apărea într-un dosar de candidatură”

Publicat de Grigore Bogdan
Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a declarat că nu contează dacă Augustin Lazăr a semnat sau nu ordonanța de clasare, ci că era vorba despre un dosar al lui Klaus Iohannis și că apărea într-un dosar de candidatură, informează Mediafax.

„Totul arată, la prima vedere, a aberație. În realitate, era un comportament tipic al promovărilor în funcțiile înalte din Ministerul Public pe bază de aranjamente făcute de cunoscători. Nici nu contează dacă era semnată ordonanța de clasare de Lazăr Augustin, candidatul la funcția de Procuror General, sau de alt procuror, pentru că, dacă mă întrebați pe mine, aș fi tentat să cred că Lazăr a sunat de la Alba-Iulia la Parchetul General, unde el lucrase ca procuror detașat mai mulți ani înainte, și a rugat să i se scoată din lucrările mai vechi anumite lucrări. Nu cred că nu știa cine semnase rezoluția într-un dosar care trecuse și pe la Parchetul Curții de Apel Alba-Iulia. Ideea era că în acea ordonanță de clasare era vorba de Iohannis. Putea să fie semnată și de procurorul Negulescu de la Ploiești, important era că era vorba de Iohannis și că apărea într-un dosar de candidatură”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae.

Lasa un comentariu